Bálint Piroska - helloklimax

Bálint Piroska

pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus

Elképesztően gyorsan változó korban élünk az utóbbi évtizedekben, és ez a hagyományos értelemben vett változókort még inkább megnehezítheti, mind testi, mind lelki/mentális szempontból.

A megnövekedett átlagéletkor és az életminőség fejlődése következtében úgy vélem, hogy a testi-lelki egészséggel való tudatos foglalatosság nem holmi hobbi vagy misztika, hanem szinte létszükséglet. Jómagam jógázom és meditálok immár harminc éve.

Pszichológusként a lelki egyensúly, a stresszcsökkentés, az önismeret, az érzelmi intelligencia a vesszőparipám, valamint szexuálpszichológusként rendkívül fontosnak tartom a változókorral járó belső változások tudatos és harmonikus megélését. A helloklimax® programban a hozzám fordulóknak az önismeret és a szexuális önismeret terén tudok sokat segíteni, hiszen önmagunk mélyebb és teljesebb ismerete rendkívüli módon hozzájárul az élet, valamint más emberek teljesebb megismeréséhez és ezáltal az elfogadásához.

A szexuális önismereti folyamatban alapjaiban térképezzük fel azokat a téves mintákat, sztereotípiákat, hozott és kapott mítoszokat, melyek nem szolgálják már a személyt, valamint a kielégítő és örömet hozó együttléteket, és megkeressük azokat az erőforrásokat, utakat és lehetőségeket, melyek segítségével még hosszú-hosszú éveken át örömteljes és kiegyensúlyozott lehet az életünk szexuális értelemben is.

Képesítések:

1994 – Benedek Elek Tanítóképző

2007 – Rekreációs sportoktató képzés

2016 – Pszichológiai tanácsadás és beavatkozás Msc (BBTE)

2023 – Szexuálpszichológiai szakpszichológus (ELTE)