Kutatások

A magyar nők változókori egészségével elsőként foglalkozunk komplex programként.
A menopauza mint egészségügyi folyamat, alulértékelt és nem kellően kutatott terület volt eddig. 

A helloklimax® program szakemberei számára nagyon fontos, hogy minél több valós adattal tudjunk dolgozni pontosan azért, hogy a megfelelő támogatást tudjuk nyújtani végre itthon is a nők számára.

Időről-időre itt találod meg azokat a kérdőíveket, amelyek a kutató – fejlesztő munkánkat támogatják. Töltsd ki őket, hogy neked és nőtársaidnak se kellejen eltűrni a menopauza egészségkárosító tüneteit és lehetőségetek legyen egészségesebben megélni életetek további évtizedeit.

Változókor és a munka világa

A helloklimax® program a változókorban lévő nők sikeres edukálása és támogatása érdekében kutatást végez a menopauza munkahelyi megnyilvánulási formái körében. 

A kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy képet kapjunk azoknak a nőknek a helyzetéről, akik a változókor előszobájában (perimenopauza) vagy már a bekövetkezte utáni (posztmenopauza) időszakában vannak, és naponta helyt állnak a munka világában is.

Hello, klimax!

A fiatalabb generációt megcélzó kérdőívünk célja, hogy jobban megértsük, mennyire vagy tájékozott a menopauzáról, és hogyan készülhetsz fel rá a legjobban. A menopauza egy természetes életszakasz, ami minden nő életében bekövetkezik, és fontos, hogy már előre ismerjük a jeleit, hatásait és a lehetséges kezelési módokat.

Ezzel a kérdőívvel szeretnénk felkelteni az érdeklődésedet a téma iránt, és segíteni abban, hogy felkészültebben nézz szembe a változással.