Bócsi Rita

Vállalati menopauza program fejlesztő, mentálhigiénés szakember, coach (ACC)

Az első konzultáción közösen megnézzük, hogy hol tartasz most a változókori folyamatban, és el tudjuk dönteni, hogy a megelőzésre érdemes fókuszálnunk vagy már nyakig benne vagy különböző tünetekkel a klimaxban. Sőt, az is kiderülhet, hogy azt gondoltad, hogy már túl vagy a menopauzán, és kiderül, hogy mégsem teljesen.

Azt is megnézzük, hogy azok a fránya hormonok milyen szinten szólnak bele a lelki egyensúlyodba, illetve, hogy a te életedben törvényszerűen bekövetkező, ehhez az időszakhoz kötődő krízissel való megküzdésben hol tartasz.

Mindezeket hogyan befolyásolja a stressz, ami minden ember életében ott van, csak az a kérdés, hogy jó vagy rossz stresszről beszélünk, és a rossz stressz milyen mértékben befolyásolja a mindennapjaidat.

A program végén is fogunk találkozni. Ekkor végig nézzük közösen, hogy mit adott számodra a helloklimax® program, és mit viszel tovább magaddal.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a program közben is szeretnél velem találkozni, és megszavazod a bizalmat, hogy együtt képesek leszünk a jelenben megélt elakadásodon tovább lendülni, akkor a helloklimax® program erre is ad lehetőséget.
Láthatod, hogy egy teljesen rád szabott programban vehetsz részt, én pedig a támogatásomat adom ehhez, ha szeretnéd, keress bizalommal.

Tapasztalatok, végzettségek:

Több, mint 20 év kommunikáció, HR és esélyegyenlőségi területen szerzett nagyvállalati közép- és felsővezetői tapasztalat
Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) – ACC (Associated Certified Coach) minősítésű coach
Budapesti Gazdasági Egyetem – munkahelyi mentálhigiénia szak