Dr. Kuklis Eszter

orvos, életmódtanácsadó, health-trainer

Orvosként, és az 50+ korosztály tagjaként is ismerem ennek az életkori szakasznak a kihívásait.

Pontosan ezért, egyszerű és hatékony megoldásokat kínálok az egészség fenntartására, az egészségtudatos magatartás kialakítására.

Kezeléseimet orvos-élettani szemszögből nézve holisztikus szemlélettel végzem, és különösen figyelek a  mindennapi életbe könnyen beépíthető életmódbeli változások elmagyarázására.

A betegségek összefüggenek az életmóddal. Az egészség megőrzésének vagy visszaszerzésének elválaszthatatlan része a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a megfelelő stresszkezelés. Ezek megőrzésében és helyreállításában támogatom minden páciensemet, aki tanácsadásra érkezik hozzám a helloklimax® program keretei között.

Először azonosítjuk a változókori problémáid alapvető kiváltó okát, majd rád szabott táplálkozási és életmódbeli változtatásokkal megoldást nyújtunk azokra. 

Nem csak rövid távon lesz eredményes a számodra kidolgozott személyes programod, hanem elérjük, hogy életre szóló változást is hozzon, hiszen a változókor egy új életszakasz kezdetét jelenti számodra, és több százezer nőtársunk számára is. Ezen az úton kísérlek végig. 

Képesítések:

Semmelweis Orvostudományi Egyetem – általános orvos

Életmód tanácsadó és terapeuta képzés

Coach képzés

Synlab MyBiom – mikrobiom szakértő 

Oktatói munkák, publikációk

Vállalatoknak tartok életmódváltó egészségprogramokat a helloklimax® vállalati program keretében

International Wellness Institute – tanár: táplálkozás, szenior táplálkozás, sporttáplálkozás

Könyvem: Életmódkönyv (2020.)