You are currently viewing Klimaxnapló – április 15. a második bőrkezelés

Klimaxnapló – április 15. a második bőrkezelés

Hétfő reggel, korán kelés, hét- és napindító kezelésre érkezem Izához. 
Egy hét telt el a HIFU pen kezelés óta, és ez a találkozás még a HIFU hatásainak erősítéséról fog szólni. Ma sok finom hatóanyagot kap a bőröm, kíváncsi vagyok, mi fog történni.

Ismét smink nélkül érkezem Izához, és van egy nehezítő tényező is.

Vasárnap Győrben tartottam klimax előadást.
Útközben virágzó repceföldek és zöldbe öltözött tájak mentén haladtunk és életemben először allergiás rohamom volt, a szemem bedagadt, az orrom bedugult, amiből még mára is jutott. Úgyhogy napszemüveg mögé bújva toppanok be a kozmetikába.

Feldobom magam az ágyra, arctisztítás után indul a hidratáló manuálterápiás kezelés.

Egy alginát peeling maszk kerül az arcomra, amiben kétféle enzim is van, papain (papaya) és bromelin (ananász), illetve barackmag őrlemény. Ez a maszk hivatott a pórusok megnyitására, hogy a finom hatóanyagok jó mélyen a bőrömbe juthassanak. Pihenek, beszélgetünk, zenét hallgatunk, egyik közös kedvencünk, Bach zenéje szól halkan.

Peeling maszk alatt

Kb. 20 perc után indul a kezelés második etapja.

Ebben az adagban high-tech szérum, lifting szérum, és többféle hialuronsav kombója van. Azért van benne többféle hialuron, hogy a bőröm minden rétegét hidratálni tudja. Mindezt egy növényi botox gumimaszk zárja le, kerül belőle  a szememre és az ajkaimra is, csak levegőt tudok venni, puha és illatos selyemérzet vesz körül újabb 20 percre.

Itt jön el az én időm, teljes relax, kétszer elbóbiskolok közben. Így induljon mindig a hetem – gondolom kicsit kábán, amikor Iza leszedi a maszkot. Ismét fényesebb lesz a világ körülöttem, de mielőtt sajnálkozni kezdenék, Iza közli, hogy akkor most bearanyoz. 

Csajok, aranyba foglalnak, tyű, ez nem semmi! Aranyszemcsés teát már ittam, aranyszemcsés arckrémem is volt már, de ilyen mély bőrrétegekbe – amire most készül Iza -, még nem vittek fel aranyat, ráadásul 24 karátosat még soha.

Gumimaszk alatt a bőrnek való finomságok

De mire jó a Golden Power drops és benne az arany?

Nekem fogalmam sincs róla, de Iza csípőből sorolja: erősíti a hidratáló hatást, erősíti a bőrt, ráadásul az arany a saját molekula tömegének háromszázszorosát képes megkötni, így szuperhősként ügyködik a bőr megszépítésén.  

Szóval felkeni mindezt, majd erre érkezik még szemkörnyék ápoló és lifting hatású arckrém. Kis paskolás, finom érintéses bemasszírozás, alig telt el egy óra és ismét megújulok, mutatom, a képen is látszik.

Kezelés előtt-kezelés után

Most pihen a bőröm négy hétig, majd gépi kezelések jönnek, megbeszéljük az újabb időpontot és indulok dolgozni.

Frissítés:
A kezelés óta eltelt egy nap. Tegnap óta olyan érzés van az arcomon, mintha felfelé húznák a bőröm. A látvány nem követi le teljesen amit érzek, mert nem csak a felszínen, hanem mélyen belül is érzem. Várom, hogy hamvas királylányként ébredjek egy reggel, addig meg örülök annak, ahol most tartunk. 🙂

A cikk szerzője:

koch mária

program alapító