You are currently viewing Klimaxnapló – június 6. A negyedik bőrkezelés

Klimaxnapló – június 6. A negyedik bőrkezelés

Sokat változtattam az utóbbi hónapokban a munkához való hozzáállásomon, ám még mindig rengeteget és hatalmas energiákkal dolgozom, kizárva minden egyéb ingert magam körül. Tisztában vagyok vele, hogy van még teendőm és javítandóm a munka-énidő egyensúlyon.
Ma viszont kora délután érkezem Héjja Izához az újabb kezelésre, és már indulásnál elönt a szabadságon vagyok érzése. Nincs túl meleg, egy lenge ruhában és hársfavirág-illat kíséretében érkezem meg Iza szalonjába. Ma már csak szépülök, majd a nap hátralévő részében születésnapi ajándékot válogatok, teljes kikapcs a munka világából, rám is fér.

Ismét Hollywoodban érzem magam a carbon peeling kezelésen

Arctisztítás után felkerül a már ismerős szénalapú fekete massza a bőrömre. Még mindig hihetetlen, hogy a lézersugár percek alatt behatol a pórusaimba és a krém a bőröm felszínéről a mélyebb rétegekbe hatolva fejti ki hatását. Ha nem lenne rajtam a szemvédő, biztosan tükörből nézném végig a folyamatot.

A kezelés gyors megoldást ígér, és ez nem mese, az azonnali hatását én is látom. A lézer és a speciális nanotechnológiás szén alapú krém együttes hatása éri el a látványos eredményt. Az én erősen ráncosodó bőrömre főleg azért választotta Iza ezt a kezelést, mert:

  • serkenti a kollagén termelésemet
  • halványítja a finom ráncaimat  
  • segíti a bőröm oxigénellátását  
  • javítja a bőröm rugalmasságát
  • feszesíti és tónusosabbá teszi a bőrömet

Szerintem nincs az a klimaxos nő, aki ne örülne ezeknek a változásoknak, én imádom látni, ahogy lépésről-lépésre szépül a bőröm és javul az állapota.

Egy gyors gépcsere és máris folytatódik a kezelés a rádiófrekvenciás résszel.

A carbon peeling hatását optimalizáljuk most. A peeling elsimítja a bőrfelszínt, a thermális és a frakcionális rádiófrekvenciális kezelés ösztönzi a sejtjeimet a kollagén és az elasztin termelésére. 

Erre a kezelésre mondják a szakemberek, amit Iza is megerősít, hogy tökéletes bőrfeszesítő és bőrfiatalító megoldás egyben. 
Esély a majdnem bababőrre… gondolom magamban, miközben élvezem a simító mozdulatokat az arcomon.

Ez a kezelés számomra a leginkább azért ajánlott, mert:

  • fiatalosabbá teszi az arcom
  • feszesíti a bőröm
  • lifiting hatású
  • kiemeli az arcom kontúrját

Mit tapasztalok a második kezeléssorozat után?

Az állam vonala megtartottabb, tónusosabb, ezt egyre jobban látom. Az arccsontom környékén feszesebb a bőr. A „mérgesráncom” – amit kellően utálok – sokkal kisimultabb, már nem Mariana-ároknak látom. És egy számomra tényleg meglepő pozitívum: az ajkaim mintha teltebbek lennének, pedig kifejezetten erre nem volt kezelés. Meg is kérdezem Izát a legközelebbi találkozásnál, hogy jól látom-e és ha igen, minek köszönhetem ezt a pozitív mellékhatást.

A komfortérzetemet nagyban fokozza, hogy három-négy napig olyan érzés, mintha öt perccel ezelőtt fejeztük volna be a kezelést, jólesően feszül a bőröm, az agyam folyamatosan azt üzeni, oké a bőröd csajszi!

Az első kezelés után kb. egy héttel néhány apróbb göb jelent meg a bőrömön. Nem lett belőlük pattanás, nem gyulladtak be, egyszer csak ott voltak, aztán elmúltak. Rákérdeztem Izánál, hogy mi lehet az oka, azt mondja, ahogy tisztul a bőr a kezelés hatására, úgy dobja ki a nem odavaló szennyeződéseket. Most nem tapasztalok ilyesmit, sőt, az arcom annyival szebb képet mutat, mint néhány héttel ezelőtt, hogy a nyakam ráncai jóval szembetűnőbbek. Azt hiszem, megdolgozunk a változásért, rendesen ellátom Izát tennivalóval. Két hét múlva ismét folytatjuk, addig is mutatom nektek, hogy hol tartunk most.

Számtalan apró ránc már a múlté, a mélyebbek is fokozatosan elsimulnak
Koch Mária Hellokliamx apalítója

A cikk szerzője:

Koch Mária

programalapító